Ontdek jouw talent bij Orthometals

Versterk het team met jouw eindeloze drive

Orthometals heeft een geheel eigen kijk ontwikkeld op het begeleiden van talent. Wanneer je bij ons komt werken, beginnen we met het uitstippelen van een routekaart. Samen monitoren we jouw groei, bieden opleiding en begeleiding, maar spreken elkaar ook regelmatig over jouw ideëen. Want samen maken we van Orthometals een nóg leuker, waardevoller en inspirerender bedrijf.

Wij zoeken talent
voor de volgende vacatures:

Wij zijn op zoek naar mensen die genieten van hun werk. Die naast ervaring en eigenheid ook plezier mee brengen naar Orthometals. We zoeken mensen die zich thuis voelen in een high tech, maar ook platte no-nonsense organisatie. Herken jij dit? Dan zoeken we jou!

40+
Ch
Chauffeur
Fulltime
40+

Chauffeur

Jij bent het visitekaartje van Orthometals bij de klant. Samen met een collega haal jij uit heel Europa diverse soorten metalen op.

24-40
FS
Medewerker Sortering Fijn
Parttime en Fulltime
24-40

Medewerker Sortering Fijn

Wij zijn op zoek naar een Medewerker Sortering in de fijn sortering (PT/FT) voor het sorteren van diverse soorten metalen.

24-40
Gs
Grofsorteerder
Fulltime en parttime
24-40

Grofsorteerder

Ben jij graag fysiek bezig? Als Medewerker Sortering verwerk je samen met je collega’s de binnen gekomen metalen aan de lopende band. Daarnaast transporteer je de materialen met behulp van de heftruck en help je mee bij het laden en lossen van de vrachtwagens.

20-40 uur
Os
Open sollicitatie
Fulltime en parttime
20-40 uur

Open sollicitatie

Wil jij jouw energie graag inzetten bij een uniek bedrijf, met een uniek proces en unieke mensen? Dan is de kans groot dat je bij ons in je element bent. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw talent. Klaar voor de uitdaging?

Inspirerende collega’s vertellen hun verhaal

BART

Het is fijn om je verder te kunnen ontwikkelen binnen een bedrijf.

Mijn naam is Bart en ik woon in Zwolle. Na een moeilijke periode in mijn leven zat ik met een behoorlijk gat in mijn CV. Het was lastig om weer een nieuwe baan te vinden, want welk bedrijf neemt nu iemand aan die al maanden thuis zit? Het was 2019 en toen lagen de baantjes sowieso niet voor het oprapen. Uiteindelijk kwam ik via een uitzendbureau bij Orthometals terecht. Ik had een gesprek met Hidde en hij zag wel iets in mij. Ik ben begonnen in de grofsorteer in het algemeen en nu samen met een collega, zijn wij de twee specialisten in het sorteerproces van cobalt. We hebben kortgeleden een trip gemaakt naar Amerika om de nieuwe Amerikaanse collega’s daar te leren hoe ze moeten sorteren. Dat was echt een hele vette ervaring. Verder ben ik nu ook bezig met het halen van mijn vrachtwagenrijbewijs. C is binnen en nu op naar CE. Het komende jaar ga ook ik starten met Duitse lessen, zodat we als chauffeurs ons goed verstaanbaar kunnen maken op onze Duitse ritten. Het is fijn om je verder te kunnen ontwikkelen binnen een bedrijf.

lees verder...toon minder
Dario

Mijn Argentijnse hart ligt bij Orthometals in Meppel, wie had dat gedacht?

Vele jaren heb ik in ziekenhuizen in Argentinië gewerkt en daarna voor verschillende ngo’s in verschillende landen. In Brazilië heb ik mijn Nederlandse vrouw ontmoet en hebben we samen meerdere projecten in ontwikkelingslanden gedaan. Voor de opleiding van onze kinderen zijn we uiteindelijk toch naar Nederland verhuisd. Eenmaal in Nederland was het best lastig voor mij om in te burgeren. De taal is moeilijk en de cultuur heel anders. Ik heb dan ook bewust gekozen om een baan buiten de zorg te zoeken. Via mijn zwager kwam ik in contact met Orthometals en werd vervolgens aangenomen als sorteerder. Om hier onderaan te beginnen (ondanks al mijn diploma’s) zoals iedereen, vond ik geen probleem. Bij Orthometals zagen ze dat ik hard werk en meer in mijn mars had. Ik ben nu voorman in de fijnsorteer, lid van het innovatieteam en samen met het team boeken we hele mooie resultaten. Ik mag graag weten hoe iets precies werkt en wil dat dan helemaal onderzoeken. In de fijnsorteer krijg ik alle ruimte om de processen steeds meer te verbeteren en te innoveren. Verder spreek ik meerdere talen en ben ik zodoende ook al twee keer mee geweest naar beurzen in Zuid-Amerika. Daar kon ik mijn Spaans weer gebruiken en zo nieuwe klanten voor Orthometals aantrekken. Mijn Argentijnse hart ligt bij Orthometals in Meppel, wie had dat gedacht?

lees verder...toon minder
Lim

Het voelt heel vertrouwd bij Orthometals.

Mijn naam is Hyo Sun Lim, maar iedereen in Nederland noemt me Lim. Ik ben 31 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Meppel. Oorspronkelijk kom ik uit Zuid-Korea en daar was ik data analist. Ik heb mijn vriend ontmoet tijdens een wereldreis en voor de liefde ben ik uiteindelijk naar Nederland verhuisd. Mijn vriend heeft een eigen bedrijf en daar doe ik de administratie voor, maar ik wilde ook graag mijn eigen werk vinden hier. Als je de taal nog niet heel goed spreekt is dat best lastig. Orthometals zag mijn CV en tijdens ons eerste gesprek ook meteen allemaal opties. Ik mocht beginnen in de fijnsorteer en daar leren hoe je de kleinste metalen uit moet zoeken. Dit ging heel goed en nu ben ik samen met collega’s ook bezig om alle data van Orthometals te optimaliseren. Daarnaast krijg ik via Orthometals Nederlandse lessen van een docent die op locatie komt en mag ik volgend jaar mee naar een beurs in Zuid-Korea. Dan kan ik mijn kennis over Orthometals delen en tevens mijn familie weer even zien. Ik heb alle data voor Korea natuurlijk allang in kaart gebracht. Het voelt heel vertrouwd bij Orthometals.

lees verder...toon minder

Meer weten?
over het werken bij Orthometals

Solliciteer per mail

Wij zijn op zoek naar mensen die genieten van hun werk. Die naast ervaring en eigenheid ook plezier meebrengen naar Orthometals. We zoeken mensen die zich thuisvoelen in een high tech, maar ook platte en no-nonsense organisatie. Herken jij dit? Vul het formulier in!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.