Orthometals host European Cremation Network (ECN)

Orthometals is dit jaar de trotse gastheer van het European Cremation Network (ECN), dat plaatsvindt van 5 tot 7 juni in Zwolle en Meppel. De ECN is een toonaangevende bijeenkomst die professionals uit de crematie- en begrafeniswereld samenbrengt voor boeiende gesprekken, kennisdeling en onmisbare netwerkmogelijkheden.

Wat kun je verwachten?

Bereid je voor op een programma vol inspiratie en innovatie. We hebben sprekers van wereldklasse en interactieve sessies gepland om de nieuwste ontwikkelingen in onze branche te bespreken. Het ECN is dé plek om waardevolle contacten te leggen en ideeën uit te wisselen met gelijkgestemde professionals.

Officiële opening nieuwe pand

Maar dat is nog niet alles! We vieren deze gedenkwaardige gelegenheid ook met de officiële opening van ons nieuwe pand op 6 juni. Verwacht een avond vol spectaculaire acts, culinaire hoogstandjes en enkele verrassingen. We kunnen niet wachten om samen met jou dit belangrijke moment te vieren!

Enthousiast geworden?

Ben je klaar om geïnspireerd te worden en je netwerk uit te breiden? Mis deze unieke kans niet en schrijf je vandaag nog in voor het ECN en de opening van ons nieuwe pand. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen een onvergetelijke ervaring te creëren!

Tot dan!